Ashtanga nybegynner

Ashtanga vinyasa yoga en vei til endring og mestring.

Kurset blir avholdt på Tilstedeværelse i Solvangvegen 17

Lær deg selv å kjenne på en ny måte, oppdag ditt eget potensiale både fysisk og på det personlige plan.

  • Ashtanga vinyasa yoga Nybegynner
  • 6 uker fom onsd 21. august kl 19.30-20.45
  • Fom 2. oktober viderekurs kl 18.00 se her
  • Priser Trykk her
  • Fortsettelseskurs 8 uker etterpå er mulig

En stabil Ashtanga vinyasayoga praksis kan bli det som gjør at du får til de endringer du ønsker i ditt liv, de endringer som gjør at du når dine mål og kanskje også justerer dine mål litt. Ta i bruk ditt eget potensiale og finn en ny ro og stabilitet i deg selv. Ashtanga vinyasa yoga er en fysisk meditativ og styrkende yogaform som gir mye hvis du er villig til å gi det litt innsats. 

Det er max antall plasser for at du skal få personlig oppfølging og støtte i praksisen din. Vi begynner med å lære solhilsenene som serien av stillinger alltid starter med.  Disse er alltid de første du lærer. det er lurt å bruke litt tid  på å øve litt på disse hjemme mellom klassene. 10- 15 min med solhilsener er fint å starte med. Da kommer du  jo også i gang med en egenpraksis fra starten av.  

Ashtanga vinyasayoga er mest av alt en personlig praksis og dette kurset er lagt opp for de som vil utvikle nettopp det, en personlig praksis som bidrar til egenutvikling. Det er først da du får virkelig utbytte av Ashtanga vinyasa yoga. Ashtanga er et fysisk krevende system, som gir stor belønning i form av styrke, fleksibilitet, utholdenhet, fokus og klarhet i kropp og sinn.

Du vil etter kurset ha nok forståelse og grunnlag til å delta kurset for alle nivå som går på onsdager fra kl 18.00 når nybegynnerkurset er ferdig.Du vil også kunne ha nok kunnskap til å starte en eqenpraksis du vil ha stor glede av.

Kurset forlenges når nybegynnerkurset er ferdig. Her kan alle som har gått på Ashtanga yoga melde seg på videre for mer info klikk her

Det er også mulig å få et personlig kurs i Ashtanga vinyasa yoga. Ta kontakt hvis det er av interesse.

Litt mer info om Ashtanga vinyasa yoga her: 

https://kawayoga.no/hello-world/


En tanke om “Ashtanga nybegynner

Kommentarer er stengt.