Myk og Sterk (hatha yoga)

Slow is strong: Trenger du å styrke kjernemuskulatur og rygg,  har stivheter i skuldre og hofter er dette en god time. Trenger du å bli litt mykere, sterkere og kjenne mindre stress i kroppen er dette noe for deg. Vi gjør sekvensen etter prinsippet  «slow is strong» 

Vi  starter på gulvet mykt og rolig og fortsetter med holdningen at det er avansert å være lyttende til kroppen. Vi styrker den samtidig som vi unngår å presse kroppen til ytterpunktet.  Vi går gjennom tradisjonelle solhilsener og tar for oss noen stående , strykende og balanserende stillinger og  et utvalg av de mest vanlige yogastillingene  i tradisjonell yoga. Vi gjør gode pusteøvelser som støtter deg i yogapraksisen

Kanskje kan du få et nytt perspektiv på hvordan du «gjør» yoga og hvordan kroppen blir styrket gjennom bevisst utførelse i hver stilling. Den passer utmerket for deg som er helt ny til yoga også. Det vektlegges alltid i timene at vi alle skal gjøre yoga etter egen kapasitet og det avanserte vil være å være lyttende til kroppen der og da. Dette er en yogaklasser som jeg absolutt anbefaler menn å delta på.