Nybegynnerkurs

  • Et kurs for deg som vil starte med yoga
  • 8 uker fom mandag 19. august kl 19.15-20.30
  • Pris. Kr 1400,-
  • Et kurs du lærer det du trenger

Treffer et eller flere av disse utsagnene deg? Jeg er så stiv. Skulle gjerne ha bedret holdningen min litt og bli litt sterkere.  Jeg kunne tenkt meg lære yoga. Det er lenge siden jeg har gjort yoga. Jeg sliter med hodepine og vond rygg. Skuldrene mine er oppunder ørene hele tiden. Skulle gjerne ha mestret hverdagen min litt bedre.
Da er kurset for deg.

Yogasekvensen du lærer er basert på innholdet i Myk og Strek kurset. Du vil lære hvordan du tilpasser yoga til deg der og da. Kurset representerer en fantastisk mulighet til fornyet energi på kort tid. Du lærer hvordan man kan bruke avspenning for bedre søvn. Kurset er først og fremst yoga i praksis, men med rom for spørsmål underveis, teori og teknikk. Jeg håper at når kurset er ferdig vil du ha fått en bedre forståelse av hva vi gjør, hvordan gjøre det og hvorfor – slik at du får mer glede av å gjøre yoga og kjenne den gode virkningen det har.

4 fokusområder:
Pust:
Hvilken betydning har pusten? Hvordan bruker vi den i yoga? Enkle gode pusteøvelser.

Yogastillinger:
Vanlige og grunnleggende yogastillinger (asanas) Stående, liggende, sittende. Hvordan gjør vi det, og hvordan vi kan gjøre det på ulike måter.

Flyt:
Pust i bevegelsen, bevegelse med pust. Ro i flyt, kraft i flyt.  Solhilsener.

Meditasjon/avspenning:
Hvordan vi kan bruke teknikker for å få en dyp ro i kroppen og slippe opp på tanker og stress.

En god start er alltid nyttig, det gir et bedre grunnlag for utvikling. Man kan også ta et steg tilbake å pusle bitene sammen til et godt fundament. I yoga handler det om å samle seg slik at vi ser hva som betyr noe for oss og hva som er bra for oss i våre liv. Se klarere og finne ro i kropp og sinn.

Du er hjertelig velkommen

Legg igjen en kommentar