onlineyoga med Kari

online-yoga med Kari

kawayoga.online

Bli med på online-yoga onsdager kl 19.00 -19.45 (til kl 20 ved ekstra meditasjon og pusteøvelser)

Vi gjør variert yoga, med timer som varierer i syklus over 6 uker. Alltid med gjenkjennelig innhold men variasjoner for at du skal kjenne på hva som gir deg mest av nytte. Det er jo personlig, og hjemme hos deg selv kan du velge å holde en stilling lenger fordi du kjenner behov for det uten å føle at du må følge ei gruppe. Du kan også bevege deg mer i en stilling når du kjenner behov for det fordi å holde lenge blir litt for tungt for deg akkurat da. Jeg vil gi gode tips underveis for at du skal løftes litt når du trenger det og gi deg muligheten til ro når det trengs.

Når du melder deg på får du et par ekstra tips til hvordan få mest mulig nytte av å delta.

Eksempel på innhold i klassene:
Yin og restorativ for å finne dyp ro i det autonome nervesystemet ved hjelp av «smeltende» stillinger for mykhet i kroppen. Alltid med noe stabiliserende øvelser for å «holde deg sammen etterpå»

Rolig klassisk yoga , vi holder yoga stillingene over flere pust og i sekvenser som rolig flyt. Variasjoner av solhilsener er også med.

Slings myofasciatrening med yoga bevegelser for muskelfasciaen
i kroppen. Her beveger vi oss på forskjellige måter for å stimulere forskjellige kvaliteter i fascia som er viktige for kroppens muskelsamarbeid og helende egenskaper. I denne klassen bruker vi også massajeballer for å komme dypere inn i musklaturen og slippe opp unødvendige spenninger.

Yoga Nidra for bedre søvn og sinnstilstedeværelse.

Priser: 600 for 6 ganger. Det inkluderer opptak fra klassen til fri benyttelse fram til neste klasse. Meld deg på videre og få de neste 6 gangene til 450 kr.
ps. kan du ikke onsdager kan du melde deg på og få opptakene ukentlig og delta på Q&A

Q&A: Inkludert i kurset er også et zoom møte med meg der vi tar opp spørsmål dere måtte ha. Det er kanskje noe du ikke får til eller har kjent ekstra nytte av og vil dele det. Vi tar det direkte i møtet, eller du sender spørsmålet på mail til meg i forkant av møtet og så går vi gjennom de i møtet. Møtet vil ikke ligge som opptak men dere får en oppsummering på mail i etterkant.

Individuell yoga, personlig og online: Det er også mulig å ha personlige yogatimer med personlig møte eller via zoom. mer info her: