Slings & Yoga Myofasciatrening

For deg som elsker å gå på tur eller som ønsker å elske det

  • Yoga med Myofascia bevegelighetstrening 6 uker
  • Sted: Sentrum yoga, Skåregata 193
  • Kursstart: Mandag 23. mars kl 19.45 30. mars, 20.april, 27.april, 4.mai, 11. mai
  • Pris: kr 1250,-
  • Forbered deg til tursesongen med større bevegelsesfrihet i kroppen
  • Link til påmelding her

Med sin bevisste sakte og dynamiske måte å bevege seg på er Slings Myofascial trening nydelig integrert med yogastillingene (asanaene) i yogaklassen. Vi ønsker å oppnå en sunn balanse mellom mobilitet og stabilitet i i leddene, fleksibilitet i musklene og få  en glidende, myk, sterk og tilpasningsdyktig muskelfascia.

Få bedre og større bevegelsesfrihet i kroppen med Yoga & Slings. Det er terapi i bevegelse.  Uheldige bevegelsesmønstre og spenninger i kroppen blir bevisstgjort og minsket og kroppens evne til selvheling blir mobilisert.

Emosjonelle møstre, traumer og stress setter seg og lagres i kroppen gjennom nettverket av fascia. La kroppen få et verdifullt verktøy til å gjenvinne naturlig styrke og kraft.

Er du en turelsker som har kjent litt på at kroppen kunne hatt en bedre energifordeling og letthet i bevegelse er dette noe for deg. Vi har ofte bevegelsesmønstre i kroppen som belaster over tid som gjør bevegelse og gange mindre smidig. Vi blir mindre utholdende og vi kjenner på vondter og stivheter.

Slings og Yoga:

Slings Myofascial Training er en fascia-fokusert bevegelses metode som gjør at musklene samarbeider bedre og gir et sunt fascia/bindevev.

Metoden er basert på de siste funnene i forskning som støtter sammenhengene mellom fascia og musklene (=myofascia) i kroppen.

Man er nå i stand til å identifisere ”linjer/strøk” eller det vi kaller ”slings” av fascia som forbinder oss fra hode til tær, og ekstremitetene (hode, armer ben) til torso (kroppen). Gjennom kunnskapen denne forskningen gir  har man nå fått  en klarere informasjon om hvordan vi kan inkludere fascia i treningen målrettet, bevisst og helhetlig/holistisk. 

Styrke, mobilisere, stabilisere, øke effektiviteten i bevegelsene og få balanse i kroppen er i fokus. Bevegelsene og stillingene er med vilje utført sakte, rytmisk og gjerne dynamisk. Foruten bevegelser utviklet spesielt for ”slings” (faciastrøkene), kan treningmetoden tilpasses andre treningstyper i tillegg til terapeutiske tilnærminger i kroppsbevegelse. Her er det ingen avanserte yogastillinger som skal mestres. Fokuset er å gjenopprette et sterkt tilpasningsdyktig, glidende og friskt bindevev i og rundt musklene.

Treningen/praksisen er også fordypet og tilpasset med bruk av massasje baller og/eller andre hjelpemidler.

Følelsen av velvære og frihet etter en Slings yogaklasse er uvurderlig.

Gjenvinn naturlig styrke og kraft i kroppen med Slings myofasciatrening og Yoga

Treningen tar utgangspunkt i Thomas Meyers Konsept om Anayomy trains

En tanke om “Slings & Yoga Myofasciatrening

Kommentarer er stengt.