Slings & yoga Myofasciatrening

  • Myofascia bevegelighetstrening
  • 8 torsdager kl 18.30-20.00
  • Pris: kr 1700,-
  • fom torsdag 24.oktober
  • Menn prøv denne

Slings Myofascial Training er en fascia-fokusert bevegelses metode. Treningen/praksisen er også fordypet og tilpasset med bruk av massasje baller og/eller andre hjelpemidler. Du blir gjerne varm så ha med et lite håndkle.

Metoden er basert på de siste funnene i forskning som støtter sammenhengene mellom fascia og musklene (=myofascia) i kroppen. Man er nå i stand til å identifisere ”linjer/strøk” eller det vi kaller ”slings” av fascia som forbinder oss fra hode til tær, og ekstremitetene (hode, armer ben) til torso (kroppen). Gjennom kunnskapen denne forskningen gir  har man nå fått  en klarere informasjon om hvordan vi kan inkludere fascia i treningen målrettet, bevisst og helhetlig/holistisk. 

Styrke, mobilisere, stabilisere, øke effektiviteten i bevegelsene og få balanse i kroppen er i fokus. Bevegelsene og stillingene er med vilje utført sakte, rytmisk og gjerne dynamisk. Foruten bevegelser utviklet spesielt for ”slings” (faciastrøkene), kan treningmetoden tilpasses andre treningstyper i tillegg til terapeutiske tilnærminger i kroppsbevegelse.

Slings og Yoga:

Med sin bevisste sakte og dynamiske måte å bevege seg på er Slings Myofascial trening nydelig integrert med yogastillingene (asanaene) i yogaklassen. Vi ønsker å oppnå en sunn balanse mellom mobilitet og stabilitet i i leddene, fleksibilitet i musklene og få  en glidende, myk, sterk og tilpasningsdyktig fascia.

Få bedre og større bevegelsesfrihet i kroppen med Yoga & Slings. Det er terapi i bevegelse.  Uheldige bevegelsesmønstre og spenninger i kroppen blir bevisstgjort og minsket og kroppens evne til selvheling blir mobilisert.

Emosjonelle møstre, traumer og stress setter seg og lagres i kroppen gjennom nettverket av fascia. La kroppen få et verdifullt verktøy til å gjenvinne naturlig styrke og kraft.

Følelsen av velvære og frihet etter en Slings yogaklasse er uvurderlig. Gjenvinn naturlig styrke og kraft i kroppen med Slings og Yoga

Treningen tar utgangspunkt i Thomas Meyers Konsept om Anayomy trains

En tanke om “Slings & yoga Myofasciatrening

Kommentarer er stengt.