Tanker rundt en rive

Først dagens yogapraksis,  så tilstedeværelse i raking av plen:)

Ja hvor til stede i øyeblikkene er jeg egentlig når tanken på å ta bildet dukker opp? Jeg hadde min stund der hvor jeg bare hørte på fuglene og bare nøt å gjøre denne enkle fine jobben. Så begynner de kreative tankene å dukke opp, som det gjerne gjør når man gjør noe man liker. Da kom tanken på å ta et bilde og legge ut denne statusen.

På sosiale medier florerer det med bilder av mennesker mer eller mindre påkledde i alle slags akrobatiske ”yoga”stillinger. Under står det en tekst med dype tanker og ideer, ofte kun for å legitimere bildet man har lagt ut. I mange tilfeller er det kun behovet for å eksponere seg selv og få anerkjennelse det dreier seg om. Ja, sånn kan man kanskje se det. Men det er det jo selvsagt også de som brenner for yoga og ønsker å dele det med flest mulig. 

Nå er det ikke meningen å moralisere. Det hender jo at jeg også deler et bilde av meg selv i en eller annen yogastilling, jeg må jo også synes der ute for at folk skal vite om meg i jungelen av yogalærere og yogastudioer enn så lenge jeg prøver å gjøre yoga til et levebrød. 

Men jeg håper virkelig at det er ønsket om å få det bedre i din hverdag og oppnå større frihet i kropp og sinn som gjør at du vil prøve ut yoga hos meg. Det er det jeg vil at du skal kjenne. Det er det jeg brenner for.

info om høstkursene her

Varm hilsen fra Kari