Tur til Nøsen med Kari Waka

Gikk du glipp av årets tur?
Bli med meg på en herlig retreat på Nøsen i Valdres
i mai-juni 2022 (endelig tidspunkt kommer)

Kroppen har en naturlig evne til å gå. Hvis du liker å bevege deg, enten det er de korte spaserturene i hverdage, lenge turer eller liker å løpeså er denne retreaten for deg.
Hvis du vil bevege deg lettere og oppnå om mulig enda større glede av å bevege deg, enten det er de korte spaserturene i hverdagen, lenge turer  eller om du liker å løpe så er denne retreaten for deg.

Disse dagene skal vi ha fokus på de viktigste hendelser som settes i gang i kroppen når vi skritter avgårde, sett fra et muskel-fascia perspektiv.
Mest av alt blir det en fysisk opplevelse av dette da vi skal gjøre bevegelser som stimulerer kroppens naturlige sunne bevegelsesmønstre. Kanskje oppdager du noe nytt i kroppen som gjør dine bevegelse lettere når du er ute og går.

Program for dagene
MORGENEN
Dagene vil starte med Slings myofascia trening©  sammen med yogaøvelser som alle kan gjøre. Fokus i øvelsene er stimulering og styrking av muskelsamarbeidet som forberedelse til dagens aktivitet.

EGENTID
Nyt en fin liten topptur til Nøsenkampen eller ta gjerne sykkelen fatt. Norges vakreste sykkelveier finner du her i området. Eller sett deg i solveggen og nyt utsikten og roen.

ETTERMIDDAG OG KVELD
På ettermiddagen blir det en herlig stund med Rolig yoga, egenmassasje med baller, deilig avspenning og litt om myofascia og dens kvaliteter og betydning for hvordan du beveger deg og oppfatter kroppen.

Mer info kommer her etterhvert

«WHEN YOU WALK ON EARTH, YOU MUST KNOW THAT A MIRACLE WALKS ON ANOTHER MIRACLE»
-Mehmet M. Ildan