Yoga hos oss

Yin Yoga
Denne trenger alle. Ofte vil vi mer enn kroppen vil og vi lytter ikke til de signalene kroppen gir når det røyner på. Yin yoga hjelper deg med dette. Vi myker opp bindevevet i kroppen, der stress og spenninger av flere årsaker legger seg. Vi myker opp på et dypere plan ved hjelp av rolige posisjoner og dyp pust. Restorativ Yoga
Her bruker vi mer utstyr som puter (bolstere) klosser og pledd for å støtte opp kroppen i posisjonene. Restorativ yoga er en slags aktiv avslapning. Teknikkene/posisjonene hjelper oss dypere i avspenningen og gir «opplading» av nervesystemet ved å ta bort mest mulig press på kroppen. Vi er lenge i posisjonene med minst mulig press på kroppen.


Ashtanga vinyasa yoga
En fysisk dynamisk og meditativ yoga der rekkefølgen av stillinger er fast. Den består av solhilsener, stående, sittende og en avsluttende sekvens. En yogaform som gir mye, krever en del og bygger helse og glede.


Myk og Sterk (klassisk Hatha yoga)
Slow is Strong. Å puste er å gjøre stillingen. Vi har fokus på pusten i stillingene, og filosofien er at vi skal bruke passe anstrengelse for å styrke kroppen og sinnet. Pusten er styrende for bevegelsene. Vi blir sterke på en bevisst og god måte fra kjernen og ut.


Slings og Yoga Myofascia Training

Slings Myofascial Training er et fascia-fokusert bevegelses metode. Treningen/praksisen kan bli fordypet og tilpasset med bruk av massasjeballer og/eller andre hjelpemidler.Metoden er basert på de siste funnene i forskning som støtter sammenhengene mellom fascia og musklene (=myofascia) i kroppen. (nb dette er ikke yoga i slynger/hengekøy)


Personlig Yoga
45 min 60 min pris etter avtale
Etter tradisjonen ble yoga undervist en til en ut ifra den enkeltes forutsetninger. Kjenner du et ønske om å lære yoga på dine premisser, i ditt tempo er privat yogatime noe for deg. Dine utfordringer er ikke akkurat like andre sine. Kanskje trenger du litt ekstra tid til å jobbe med pusten under rolig veiledning og uten forstyrrelser. Ta kontakt for en prat og vi kan avtale en samtaletime slik at vi sammen finner hva som er ditt ønske og mål med yoga.


Bedrifts yoga
Tid varierer • Prisen varierer
Yoga for bedrifter. Forebygg stress og stivheter og få økt konsentrasjon og energi.. Grupper, i studioet ,eller på din arbeidsplass. Varighet på timer er fleksibelt. Før, på, etter jobb. Ta kontakt for tilbud.


Yin og Yang Dragedansen
En sakte bevegelig styrkende og utfordrende herlig yogasekvens  som utvikler balansen, gjør deg sterkere og smidigere. Sekvensen er utviklet for å stimulere energi (prana/chi) i kroppen. En yogaform alle kan lære både helt ny til yoga eller erfarne.  Ingen avanserte stillinger men utfordrende nok. Her er rom for latter og moro.