Er du stiv?

Se for deg at Spiderman sitt nett rundt kroppen blir stivt og stramt, eller blir tykkere rundt den ene hofta eller i skuldrene. Hadde han klatret like mykt og elegant oppover veggen og struttet av energi? Eller vært like sterk i ryggen? Lite trolig.
Han hadde nok begynt å «kompensere» litt med bevegelsene, hoftene ville blitt stivere, skuldre og nakke hadde begynt å verke. Han hadde nok begynt å tappes for energi og
klatring lang husveggen ville nok vært enda mer et eventyr.

Bindevevet er vår ”spidermandrakt” . Eller  Fascia. Det er det som holder oss sammen, det omgir alle muskelfiber, ledd, sener, hjertet ,magen, ja over det meste av kroppen. Det er et sensitivt organ som stivner med stillesitting, alder, stress og påkjenninger livet gir oss. 

Er du en Superhelt?  Er du en som er litt overalt, passer på , tar ansvar, har  en travel jobb, stillesittende jobb, er uten jobb, har omsorg, bekymrer deg for livet som byr på mange utfordringer?  Begynner livet å kjennes litt fysisk også? 
Du har kanskje hørt  » the issues is in the tissues» Ja, det sitter i fascia/bindevevet. Der det er stivt og stramt og/ eller dehydrert, der er ofte problemet. Noen merker det som den vanlige stivheten «alle» har til tider. Noen kjenner det som ubehagelige stivheter og diffuse smerter som kommer og går. Noen merker det daglig som kroniske smerter som tapper energien. og hindrer daglig utfoldelse.

Dette kan du gjøre noe med. Slings Myofascial bevegelsestrening er utviklet nettopp for å bevege, massere, stimulere og øke sirkulasjonen i muskelfascia og dermed lette på dine «issues» . Du vil merke ved å delta på Myofascialtrening at du blir mykere og føler deg lettere i bevegelser, går mykere og lettere og få bedre energi. Sammen med yoga er dette en komplett og nydelig måte og gjenvinne/bevare bevegelighet, energi og velvære både kroppslig og mentalt. 

Få større frihet kroppen. Prøv et slings og yoga myofasciakurs med meg.
Hilsen Kari

Bli gjerne med på kurs, sjekk her: