Personvernerklæring

Hvem vi er


Vår nettstedsadresse er: https://kawayoga.no mail:kari@kawayoga.no tlf +479079030
Eier Kari Waka org nr 916486251

Konfidensielt kjøp / kurspåmelding

Når du betaler for kurs hos meg bestiller du via vipps
Der går du gjennom en sikker betaling der du enkelt betaler med vipps og evt legger inn ditt kredittkortnummer (Visa eller MasterCard) og CVV kode. Kredittkortnummeret ditt vil ikke være tilgjengelig for noen hverken før eller etter kjøpet, heller ikke for kawayogasin administrasjon.
Påmelding og betaling: påmelding og betalt kursavgift er bindende og vil kun bli refundert som opplyst i kursbeskrivelsen for det enkelte kurset. En uke før oppstart av det enkelte kurset er det ingen refusjon. Gjelder alle kurs. Du kan gi din plass til andre etter avtale med Kari Waka
Angrerett: gjelder som beskrevet i påmelding og betaling.

Din registrering i vårt kunderegister og din påmelding til timer/kurs hos oss er konfidensiell. Det er kun vipps kawayoga sin administrasjon og eier som har tilgang til denne informasjonen. Vi har ikke tilgang til, og oppbevarer ikke din kredittkortinformasjon noe sted i vårt kunderegister.

kawayoga vil behandle de personopplysninger du gir oss med stor varsomhet. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register. Alle kunder kan til enhver tid kreve å få rettet eller slettet sine registrerte persondata. Kontakt om dette kan gjøres via e-post, tlf, brev eller ved innlogging på din side.

Levering: Kurs vil bli levert slik det framgår av kursinformasjonen for det enkelte kurset. Skulle endringer oppstå vil dette opplyses om samme plass og via mail til påmeldte på kurs. Skulle kurs bli avlyst av kursholder før oppstart vil hele kursbeløpet betales tilbake. Her er unntak force majeur der årsak til avlysning er utenfor kursholders kontroll.

Kjøpers rettigheter og reklamasjon: Det oppfordres til å lese kursbeskrivelsen og ta kontakt med kursholder for individuelle spørsmål som kan være aktuelle for deltager. Det gis ingen tilbakebetaling om kurset viser seg å ikke passe for deltager og der deltager ikke har satt seg tilstrekkelig inn i innholdsbeskrivelsen for kurset. Deltager oppfordres her og i de enkelte kurs til å vise varsomhet og ta hensyn til egen tilstand og helse. Kursene er ikke ment å erstatte behandling for skader og eller sykdom. Ved klager/uklarheter vil vi alltid prøve å løse det til beste for begge parter. Ta evt kontakt mail eller på tlf.

Kontaktskjemaer/nyhetsbrev

Når du legger igjen din mailadresse på vipps ifb med påmelding til kurs kan du velge å motta nyhetsbrev fra kawayoga. Dette kan du når som helst melde deg av (unsubscribe) i en tilsendt mail eller som beskrevet over.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.