Workshop Bindevevet i bevegelseBli med på en introduksjons Work Shop der du vil bli introdusert til bindevevet og hvilken betydning det har for bevegelse i kroppen. Bindevevet- fascia er rett inni huden og dypt inni kroppen. Våre muskler er bygget inn i dette fantastiske nettverket av fascia.

Myofasciatrening er bindevev i bevegelse, og kursene kan åpne for en større innsikt i hva som hindrer god bevegelse hos deg og hva du kan ha nytte av å endre på.
Work shopen er en liten smakebit på hva myofascia bevegelseskursene kursene mine inneholder. Kanskje vil du oppdage at å delta på et kurs er noe du kan ha veldig god nytte av.


Fokusområder i mine Myofascia bevegelseskurs varierer i tema:
Naturlig bevegelse i kroppen og viktige bevegelser kroppen trenger for et godt og lett ganglag.
Rygg, bekken og hofter, balanse styrke og stabilitet. Nødvendig fleksibilitet.
Bindevevets betydning i kronisk smerte og fibroser

Slings myofasciatrening har terapeutisk verdi, er positivt helhetstenkende, fokusert på friskhet heller enn sykdoms og diagnosefokus og kan gi deg et nytt perspektiv på stivhet og fleksibilitet, bevegelsene i kroppen, hverdagsbevegelse og motivasjon til sunnere bevegelse.

For å forebygge og bevare egen helse og vitalitet er man nødt til å ta noen grep selv. Behandling alene kan ikke gi deg vitaliteten tilbake etter skade eller sykdom. Passiv mottaker eller aktiv medvirkende? Litt egeninnsats kan gjøre mye